Presnimavanje……Studio MANHATTAN je osnovan 1991 godine. Počeli smo sa presnimavanjem audio kaseta na audio kasete sa muzikom po želji. Pojavom novog audio standarda CD-a, napravili smo bazu muzike i snimali sa CD-a na audio kasete. Onda se 1994 godine pojavio i DAR, digitalni satelitski radio tako da nam je i on bio odličan izvor muzike. Kako se koji audio i video format pojavljivao u svetu, mi smo to pratili i sada u studiju možemo da Vam presnimimo bilo koji audio ili video format na šta god poželite.

Pošto su CD i DVD tehnologije stare već skoro 20 godina, sada klijentima predlažemo da to bude HardDisk i to i dve kopije za svaki slučaj. Diskovi koje koristimo su uglavnom Transcend koji imaju trostruku zaštinu od pada, vlage ili prašine. Imamo ih u veličinama 1TB, 2TB, 3TB, 4TB, 5TB ili 6TB. Video materijal koji Vam presnimimo na HardDisk je nekompresovan i zauzima oko 15GB za 60 minuta video materijala. Ovakav nekompresovani video je najboljeg mogućeg kvaliteta i spreman je za dalju obradu, montažu ili dalje presnimavanje.

Ukoliko i Vama zatreba usluga montaže video ili audio materijala, slobodno nas kontaktirajte. Radimo na APPLE iMac PRO i MacBook PRO računarima poslednje generacije u FinalCut Pro, Da Vinci resolve ili iMovie programima.

Od audio formata radimo.

Magnetofonske trake
Audio kasete
DAT ( Digital Audio Tape )
MiniDisc
Gramofonske Ploče
CD

Normal 8mm filmske trake
Super 8mm filmske trake
16mm filmske trake
Beta MAX video kasete
VHS kasete
VHSC kasete
S-VHS kasete
8mm video kasete
Hi8 video kasete
D8 (digital 8) video kasete
Mini DV video kasete
Beta SP
DVC-PRO
DV-CAM

Umnožavanje CD ili DVD diskova
Štampu direktno na printabilne diskove
Štampu CD ili DVD omota
Skeniranje negativa
Skeniranje slajdova
Montažu audio i video materijala
Arhiviranje audio video materijala na Hard Diskove
Proizvodnja filmova, reklama ili spotova
Snimanje i fotografisanje iz vazduha