Kao ovlašćeni GoPro distributeri u Srbiji od 2012 godine, organizovali smo i servis GoPro kamera i dodatne opreme.

Nakon profesionalne dijagnostike Vaše kamere, dobićete od nas servisni izveštaj sa tačnim opisom kvara kamere i naravno preporučenu cenu za popravku. Ukoliko se složite sa cenom, pristupamo popravci kamere. Ugradnja isključivo original servisnih delova, drugih i nema.

Kvašene GoPro kamere slanom vodom ne garantujemo da možemo da Vam vratimo u stanje u kome ste je doneli.

Ukoliko niste iz Beograda, ili niste u mogućnosti da lično donesete kameru, pošaljite nam je nekom kururskom službom. Dobro je upakujte i napišite kratak opis kvara, Vaše podatke, telefon i mejl na koji Vas možemo kontaktirati.

Praktikujemo da Vam pošaljemo i fotografije Vaše kamere pa nam je neophodna i Vaša e-mail adresa.

Prilikom prijema GoPro kamere u naš servis, obavezno uradimo vizuelni i elektronski test da utvrdimo u kom stanju je kamera stigla u servis. Ovaj pregled radimo obavezno uz Vaše prisustvo kada nam lično donosite kameru.

Za slučaj da niste iz Srbije, već iz zemalja regiona, ili Evrope naći ćemo način kako da nam dostavite kameru i kako da Vam je vratimo.

Garancija na naše usluge i na ugradjeni deo se podrazumeva.

Dragi klijenti,

Želimo da naglasimo da kamere koje su u garantnom roku, a koje su pritom kupljene u Srbiji ne servisiramo. Razlog tome je taj da svaki rad na kameri Vam poništava garanciju. Iz ovog slučaja isključujemo polomljene ili na bilo koji način oštećene kamere, koje Vam zbog ošećenja ne bi ni prihvatili na garanciju.

Takođe, veoma bitno je istaći i činjenicu da kamere kada se otvore više nisu vodootporne. Razlog tome je taj što su delovi većinom lepljeni, kako bi kamere bile vodootporne, a u takvo stanje se ne mogu vratiti. Ipak, postoji rešenje i u tom slučaju, a to je GoPro Super Suite koji će Vašu kameru opet učiniti vodootpornom, a koji možete kupiti u našoj radnji 🙂

Hvala Vam na razumevanju.

Dragi klijenti,
Molimo Vas da nam svoje kamere, dronove, telefone i sl. šaljete ili donosite bez memorijskih kartice, sim kartica, propelera i svih drugih elemenata koji se dodaju na sam uređaj. Kontroler (daljinski) drona nam šaljite ili ostavite samo ako je problem u konekciji drona i kontrolera ili ako kontorler ne radi.

Hvala na razumevanju.

MANHATTAN radi i servisiranje mobilnih telefona od 1996 godine. Radimo sve brendove…

Procedura je slična kao i za kamere, Donesete lično ili pošaljete kurirskom službom, uradimo dijagnostiku, dijagnostiku NE NAPLAĆUJEMO, obavestimo Vas o kvaru i ceni popravke i ukoliko se složite, popravljamo telefon.

MANHATTAN radi i servisiranje bespilotnih letelica od 2013 godine. Uglavnom servisiramo kompletan DJI program letelica.

Sve letelice koje popravimo idu na detaljnu proveru na zemlji i proveru u vazduhu. Ugradnja isključivo original DJI rezervnih i servisnih delova.

Za sva dodatna pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate na 063 / 200 903 ili lično u ulici Dobračina 23B u Beogradu.