Kao ovlašćeni GoPro distributeri u Srbiji od 2012 godine, organizovali smo i servis GoPro kamera i dodatne opreme.

Nakon profesionalne dijagnostike Vaše kamere, dobićete od nas servisni izveštaj sa tačnim opisom kvara kamere i naravno preporučenu cenu za popravku. Ukoliko se složite sa cenom, pristupamo popravci kamere. Ugradnja isključivo original servisnih delova, drugih i nema.

Kvašene GoPro kamere slanom vodom ne garantujemo da možemo da Vam vratimo u stanje u kome ste je doneli.

Ukoliko niste iz Beograda, ili niste u mogućnosti da lično donesete kameru, pošaljite nam je nekom kururskom službom. Dobro je upakujte i napišite kratak opis kvara , Vaše podatke, telefon i mejl na koji Vas možemo kontaktirati.

Praktikujemo da Vam pošaljemo i fotografije Vaše kamere pa nam je neophodna i Vaša e-mail adresa.

Prilikom prijema GoPro kamere u naš servis, obavezno uradimo vizuelni i elektronski test da utvrdimo u kom stanju je kamera stigla u servis. Ovaj pregled radimo obavezno uz Vaše prisustvo kada nam lično donosite kameru.

Za slučaj da niste iz Srbije , već iz zemalja regiona, ili Evrope naći ćemo način kako da nam dostavite kameru i kako da Vam je vratimo.

Garancija na naše usluge i na ugradjeni deo se podrazumeva.

MANHATTAN radi i servisiranje mobilnih telefona od 1996 godine. Radimo sve brendove…

Procedura je slična kao i za kamere, Donesete lično ili pošaljete kurirskom službom, uradimo dijagnostiku, dijagnostiku NE NAPLAĆUJEMO, obavestimo Vas o kvaru i ceni popravke i ukoliko se složite, popravljamo telefon.

MANHATTAN radi i servisiranje bespilotnih letelica od 2013 godine. Uglavnom servisiramo kompletan DJI program letelica.

Sve letelice koje popravimo idu na detaljnu proveru na zemlji i proveru u vazduhu. Ugradnja isključivo original DJI rezervnih i servisnih delova.

Za sva dodatna pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate na 063 / 200 903 ili lično u ulici Dobračina 23B u Beogradu.

Ostavite komentar