I Windows Operativni Sistem nam je u malom prstu

Pored Apple, DJI i GoPro asortima kojim vladamo, i Windows Operativni Sistem nam nije stran. U našem servisu možete rešiti problem sa svojim Windows računarom. Kako bi smo izašli u susret i pomogli i našim korisnicima koji koriste Windows operativni sistem, spremili smo sledeću ponudu.

REINSTALACIJA WINDOWS OPERATIVNOG SISTEMA

Reinstalirati Windows operativni sistem znači vratiti ga na početak, obrisati stari i postaviti novi Windows operativni sistem. Time ćete osvežiti svoj računar i učiniti ga bržim i efikasnijim. Reinstalacijom se brišu svi podaci, ali nemojte brinuti. Pre toga svi Vaši bitni podaci se mogu sačuvati o čemu ćemo naknadno govoriti.

Korišćenjem raznih programa, Vaš računar u svoju memoriju dodaje razne nepotrebne stvari koje ga samo usporavaju, kao i viruse, malvere i ostale podatke koji usporavaju Vaš računar. Reinstalacija operativnog sistema će Vašem računaru dati samo one podatke koji su mu potrebni za rad. Takođe, ukoliko ste kupili novi računar bez Windows operativnog sistema, mi Vam možemo postaviti Windows operativni sistem.

Napominjemo da u Vaš računar instaliramo isključivo legalnu verziju Windows operativnog sistema. Kada imate originalni, legalni operativni sistem, potpuno ste osigurani da Vaš operativni sistem neće biti ključ za napad Vašeg računara.

ČIŠĆENJE VIRUSA NA WIDOWS OPERATIVNI SISTEMU

Virusi mogu usporiti Vaš računar, što je najmanji problem. Virusi mogu ugroziti bezbednost Vaših podataka pa čak i uništiti neku komponentu Vašeg računara. Malware se koristi za nanošenje štete računaru i računarskoj mreži. Hakeri neretko nanose štetu velikim kompanijama baš putem Malware-a a sa tuđih računara. Zato je od neizmernog značaja imati računar bez virusa i malware-a. Ono što Vam mi možemo ponuditi je čišćenje Vašeg računara od virusa i malware-a, kao i postavljanje zaštitnog zida i instalaciju AntiVirus programa, što je sasvim dovoljno da Vaši podaci na Vašem računaru budu sasvim bezbedni.

ČUVANJE PODATAKA

Kao što smo već pomenuli, pre nego što instalirano Windows Operativni Sistem predlažemo da sačuvate svoje bitne podatke. To se zapravo zove BackUp. Pored takvih situacija, možemo sačuvati Vaše podatke iz bilo kog razloga, bilo da Vam računar ne radi kako treba, bilo da jednostavno želite da ih osigurate na nekom dodatnom uređaju. Ukoliko imate neke podatke ( fotografije, snimke, tekstove… ) koje želite da sačuvate od nekih nepredviđenih situacija ( pad operativnog sistema, kvar hard diska tj. memorije Vašeg računara ili bilo šta drugo ), dovoljno je da ih pohranite na tzv. Eksterni Hard Disk gde će Vaše fotografije ili bilo koji drugi podaci biti sigurni. Ukoliko želite da pređete sa Windows OS na Mac, ili suprotno, ili ste kupili novi računar, migraciju tj. prenos podataka sa starog računara na novi računar, takođe možemo uraditi za Vas.

ZAMENA HARDVERA RAČUNARA

Ukoliko neki deo Vašeg računara mi ga možemo zameniti za Vas. Takođe, ukoliko Vaš računar ne radi, a ne znate u čemu je problem, mi možemo uraditi dijagnostiku Vašeg računara i reći Vam šta je problem i kako ga rešiti.

OBUKA RADA NA WINDOWS OPERATIVNOM SISTEMU

Ukoliko do sada, iz bilo kog razloga niste radili na računaru, miVam možemo održati obuku za rad na računaru sa Windows operativnim sistemom. Bilo da ste početnik ili već znate neke osnove rada na računaru, mi ćemo Vam pomoći da Vaše znanje bude sve bolje i bolje, da utvrdite svojeznanje i da samouvereno koristite svojim računarom. U toku obuke prolazimo kroz: sami operativni sistem ( upravljenje nalozima, podešavanje i sl.), Microsoft Office Word, čitanje i pisanje e-mailova, pretraživanje interneta, programi za komunikaciju ( npr. Skype ) i drugo. Naravno, na Vaš zahtev se možemo fokusirati na ono što Vam je najbitnije.

Ostavite komentar