GoPro-hero-4-1

GoPro HERO4 Black Edition

Snimi 4K Ultra HD video i fluidan slow motion cak do 240 sličica u sekundi

Šifra artikla: CHDHX-401
GoPro Hero4 BlackGoPro Hero4 BlackGoPro Hero4 BlackGoPro Hero4 BlackGoPro Hero4 Black

 

gopro-hero4-black-tab-1

HERO4 Black je najnaprednija GoPro kamera

GoPro HERO4 Black podiže GoPro performanse na još veći nivo. Sa do sada najboljim kvalitetom slike i dva puta moćnijim procesorom koji omogućava super slow motion sa 240 slika u sekundi. Neverovatno visoka rezolucija snimka od 4K30 FPS i 2,7K 60FPS koji se kombinuje sa 1080p 120 FPS i 720p 240 FPS i omugućava neverovatne zapanjujuće bogate snimke tebe i tvog okruženja. Protune opcija za slikanje i snimanje ima manuelna podešavanja za boju, kontrast, ISO osetljivost, ekspoziciju i još mnogo toga. Kamera je vodootporna do 40m, koristi 12MP senzor za fotografisanje sa opcijom od 30 slika u sekundi i poboljšanim snimanjem zvuka. Za one koji traže najbolje, HERO4 Black je pravo rešenje.

gopro-hero4-black-tab-2

GoPro HERO4 Black ima 2 puta bolje performanse

Sa 2 X moćnijim procesorom, 2 x više slika u sekundi i 2 x boljim kvalitetom slike nego što je imao predhodni model ,HERO4 Black daje slike i snimke sa mnogo više detalja, oštrije i bogatije. Kombinovan sa moćnim novim karakteristikama i tehnologijama, usavršenim snimanjem zvuka, lakšom upotrebom i mogućnošću bežične konekcije, HERO4 Black je do sada najnaprednija kamera.

gopro-hero4-black-tab-3

GoPro HERO4 Black 4K30, 4 Full HD rezolucije u jednoj slici

Sa 4K30FPS, 2,7K60FPS, 1080p120FPS, 720p240FPS HERO4 Black je prva takva kamera sa ultra visokom rezolucijom i visokim Frame Rate-om. GoPro HERO4 Black omogućava pravi profesionalni video kvalitet, što je nekada bila privilegija velikih i skupih kamera. HERO4 Black omogućava kristalno jasno sliku, Slow Motion reprodukciju bez seckanja i bioskopski kvalitet snimaka.

gopro-hero4-black-tab-4

Brzo Moćno Slikanje

Sa 12MP senzorom i opcijom da slika 30 slika u sekundi, GoPro HERO4 Black ti omogućava da zabeležiš trenutak koje ne želiš da propustiš. Slikaj pojedinačne slike ili odaberi Time Lapse režim da slikaš fotografije automatski u intervalima od pola sekunde do 60 sekundi, idealno za korišćenje kada ne možeš da dohvatiš taster za slikanje.

gopro-hero4-black-tab-5

Nova podešavanja za slikanje u mraku

Slikaj noću na savim novi način. Novi Night Photo i Night Lapse režim rada nudi prilagodljivo podešavanje ekspozicije do 30 sekundi za pojedinačne i Time Lapse fotografije. Bilo da slikaš zvezdano nebo ili logorsku vatru, Night Photo i Night Lapse ti omogućava da snimiš scene u uslovima minimalnog svetla i u mraku, kao nikad pre.

gopro-hero4-black-tab-6

Upravljaj, Pregledaj i Podeli sa ugradjenim WiFi i Bluetooth-om

WiFi i Bluetooth na HERO4 Black kameri omogućava ti povezivanje ili sa GoPro Aplikacijom ili sa Smart Remote-om (daljincem). GoPro aplikacija na tvom telefonu ili tabletu omogućava ti da vidiš ono što kamera vidi, da imaš potpunu kontrolu nad svim funkcijama i podešavanjima, brz pregled slika i reprodukciju snimka. Sadržaj kamere podeli sa drugima putem teksta, e-mail-a , FaceBook-a i drugih društvenih mreža. Daljinac omogućava kontrolu više GoPro kamera odjednom i do 180m udaljenosti.

gopro-hero4-black-tab-7

Markiraj ključne trenutke

HiLight Tag je nova fukcija HERO4 Black kamere, omogućava ti da markiraš ključne trenutke dok snimaš, da bi ih kasnije brzo pronašao, editovao i podelio sa drugima koristeći GoPro Aplikaciju ili GoPro Studio. Samo pritisni taster na kameri, daljincu ili GoPro aplikaciji da markiraš ključni trenutak.

gopro-hero4-black-tab-8

Najimpresivniji video zapis

SuperView opcija snimanja, GoPro ekskluzivni video režim, omogućava ti naimpresivnije, širokougaone video snimke i fotografije. Mogućnost da snimiš i slikaš više detalja o sebi i svom okruženju, rezultiraju izuzetno zanimljivim snimcima svake avanture.

gopro-hero4-black-tab-9

Lako snimite Time Lapse video

Svideo ti se Time Lapse video koji si video na našem GoPro kanalu? Sada ga i ti možeš lako napraviti bez potrošenih sati i sati u video montaži. U Time Lapse video režimu, GoPro HERO4 Black kamera pravi Time Lapse video automatski. Sjajan način da snimiš izlazak ili zalazak sunca, putovanje ili porodična okupljanja kao kratak video.

gopro-hero4-black-tab-10

Automatski LOW LIGHT režim

Neka kamera misli umesto tebe. Automatski LOW LIGHT režim inteligentno podešava video opcije na osnovu količine svetla i omogućava ti da se krećeš izmedju svetlog i tamnog okruženja bez potrebe da bilo šta podešavaš na samoj kameri.

gopro-hero4-black-tab-11

Pogodnost QuickCapture

Sa ovom novom funkcijom možes da snimiš dogadjaj čim si ga uočio. QuickCapture pretvara tvoj GoPro HERO4 Black  u kameru sa samo jednim tasterom, omogućavajući ti da je upališ i započnes snimanje automatski pritiskom na jedan taster. Pritisni taster jednom da snimis video, pritisni i drži dve sekunde da snimiš Time Lapse fotografije. Ne moraš vise da brineš da ćeš bilo šta propustiti da snimiš ili slikaš

gopro-hero4-black-tab-12

Prosesionalne audio mogućnosti

Sa novim moćnim audio sistemom, HERO4 Black snima pravi HiFi zvuk. Najnoviji mikrofon omogućava skoro 2 x veći dinamicki opseg, dok audio algoritmi koji su najbolji u klasi omogućavaju da snimljeni zvuk zvuči prirodnije nego ikad. Sa novim integrisanim ADC (analogno digitalnim konverterom), HERO4 Black je kompatibilan sa širokim spektrom profesionalnih eksternih mikrofona niske osetljivosti za impresivne stereo audio zapise i poboljšane performanse, bilo da snimate glas ili koncert uzivo.

gopro-hero4-black-tab-13

Protune™ sada i za video i fotografije

Protune™ omogućava pun potencijal kamere, dajući minimalnu kompresiju slike i mogućnost profesionalnog podešavanja slike dajući ti bioskopski kvalitet i napredne manuelne kontrole i za video i za fotografije. Pokaži svoju kreativnost podešavajuci White Balance, Boju, ISO osetljivost, Oštrinu i Ekspoziciju i uživaj u najvećem stepenu manuelne kontrole tvoje GoPro kamere.

gopro-hero4-black-tab-14

Poboljšana kontrola kamere

HERO4 Black ima novi poseban taster koji ti omogućava da brzo pristupis i prilagodiš podešavanja kamere. Pojednostavljen meni je intuitivniji nego ikad.

gopro-hero4-black-tab-15

GoPro Aplikacija + GoPro Studio

Dopuni tvoja GoPro iskustva sa GoPro aplikacijom i programom GoPro studio. Aplikacija ti omogućava da kontrolišeš kameru daljinski koristeći telefon ili tablet, gledaš i deliš sadržaj i pogledaš tvoj najbolji video na GoPro kanalu. Koristi GoPro Studio da napraviš svoj video koji podseća na naš i podeli ga da ga svi vide.

Težina

Kamera: 3.1oz (89g)

Kamera sa kućištem: 5.4oz (152g)

Video Format

H.264 codec, .mp4 file format

Memorija

microSD memory card with a Class 10 or UHS-1 rating required. See list of recommended microSD cards

Up to 64GB capacity supported

Record times vary with resolutions and frame rates

  • HERO4 Black Edition kamera
  • Vodootporno kućište do 40m
  • Šuplji poklopac kućišta
  • Baterija ponovo punjiva od 1160 mAh Li-Ion
  • Ravna samolepiva pločica
  • Kriva samolepiva pločica
  • Nosač za brzo otpuštanje
  • 3 way pivot arm
  • USB kabl za punjenje ili povezivanje sa računarom

Get Started With GoPro
Learn about the GoPro App, download GoPro software and more.

Download Now >