Akcija!
DJI Ronin S

DJI Ronin S

DJI Ronin S, gimbal za sve DSLR i Mirrorless aparate.

90,990 din. 73,990 din.

DJI Ronin SDJI Ronin SDJI Ronin SDJI Ronin S

DJI Ronin S

Nešto novo u DJI Ronin porodici, novi član DJI Ronin S. Sa maksimalnom operativnom brzinom od 75kph, nosivošću od 3.6kg i baterijom od čak 12 sati, DJI Ronon S se visoko kotira među gimbalima. Ovaj sjajni gimbal će Vam pružiti savršeno stabilne kadrove koji su u rangu filmskih. Podržava skoro sve DSLR i Mirrorless kamere koji se trenutno mogu naći na tržištu. DJI Ronin S je rasklopiv i može se sklapati sa drugim uređajima čineći Ecosystem.

 

Pored odlične stabilizacije, Ronin S će Vam pružiti mogućnost da napravite odlične panoramske fotografije, Time-lapse, Hiper-lapse i Motion Lapse. Pored svega, tu je i opcija „Track“ koja će Vam omogućiti da u kadru uvek imate jedan predmet.

 

Sa dodatkom koji se nalazi na samom gimbalu, DJI Focus veoma lako ćete upravljati fokusom. Ova komanda upravlja fokusom na Vašem aparatu.

DJI Ronin S

Dužinu Ronin S-a se može povećati, pa tako možete imati i odlične „mini kran“ kadrove. takođe, sa dodatkom možete ubacivati u neke prolaze kroz koje Vi ne možete proći. Ručka je odvojiva, pa tako postoji mogućnost da gimbal stavite na mali namenski četvorotočkaš i tako dobiti kadrove u većoj brzini. Gimbal ima selfie mode, pa je odličan za selfije, za vlog ili bilo šta gde ste Vi u centru pažnje. Tu je i mali joystick kojim upravljate kamerom. Naravno, postoje nekoliko modova koji će Vaš novi gimbal prilagoditi situaciji. Zaista, mnogo toga Vam može pružiti.

Isporuka se očekuje u toku juna.

Gimbal
BG37 Grip (Built in battery)
Cmaera Mounting Plate
Focus Wheel
RSS IR Control Cable
Multi Camera Control Cable (Type C)
Lens Support
Camera Riser
Extended Grip / Tripod
Multi Camera Control Cable (Type B)
USB-C Cable
24W USB Power Adapter (veries by region)
Accessories Box
Allen Wrench
Hook and Loop Strap for cable
Hook and Loop Strap for Gimbal
Storage Case