DJI OSMO +

DJI OSMO+

DJI OSMO +

79,990 din.

Šifra artikla: Osmo+
DJI OSMO +DJI OSMODJI OSMODJI OSMO

DJI OSMO +

DJI OSMO+ je stariji brat DJI Osmo modela, unapređen i sa 3.5x optičkim zumom. Pored 3.5x optičkog, imate 7x digitalnog zuma bez na gubitka kvalitetu snimka. Osmo+ Vam omogućava da pravite fotografije i video snimke vrhunskog kvaliteta. Uz to, ono što je zapravo zaštitni znak Osmo porodice je stabilnost.

Pogledajmo izbliza

Sa DJI Osmo+ možete prići bliže objektu ili subjektu koji je u centru Vašeg interesovanja. Iskoristite prednost 3.5x optičkog zoom-a i čak 7x digitalnog zuma. Digitalni zum će Vam dati snimak bez gubitka na kvalitetu. Raspon žižne daljine je od 22mm do 77mm. Ovaj zum Vam omogućava više kontrole nad kopomozicijom Vaš snimka ili fotografije. više nego ikada.

 

MOTION TIMELAPSE

Osmo+ Vam pruža priliku da snimite timelapse i motion timelapse lakše nego ikada. Dovoljno je da obeležite polaznu i krajnju tačku. Pritisnite „Start“ i kreirajte sjajne moving timelapse bez dodatnih komponenti.

Šta Osmo+ još može?

POBOLJŠANA STABILNOST: OSMO+ ima sjajnu, poboljšanu tehnologiju stabilizovanja. Stabilizator je stvoren da Vaš snimak bude stabilan, bez obzira da li se krećete ili trčite. Osmo+ Vam daje mogućnost da prenosite video uživo. Stabilizator će Vam omogućiti i filmske, stabilne kadrove.

POKRETNI SELFI: Osmo+ Vam pruža priliku da napravite sjajne selfi fotografije i snimke. Fokalna udaljenost počinje od 0.5 metara, što znači da je fokus odličan snimate akcione selfije. Dovoljno je da tri puta pritisnete dugme za okidanje kako bi ste ušli u selfi mod i počnete snimanje.

DETALJNA PANORAMA: Odlične, velike fotografije panorame, sa puno detalja. Fotografisanjem i spajanjem 9 fotografija, dobijate jednu sjajnu celinu – panorama.

DUGA EKSPOZICIJA: Napravite fascinantne fotografije sa dugom ekspozicijom sa Vašim Osmo+, čak i bez tripoda. Stabilizator će zameniti tripod, držeći kameru potpuno mirnom.

MOĆ KAMERE: Sa Osmo+ imaćete fascinantne snimke u C4K/25fps, 4K/30fps rezoluciji i FHD/100fps rezoluciji za slow motion snimke. Snimljeni zvuk je unapređen uz FlexiMic koji se dobija uz kameru. Pravite fotografije od 12 megapixela u Adobe DNG RAW sistemuza veću slobodu izmena.