OsmoMobile2-1

DJI Osmo Mobile 2 + Base

Novi Stabilizator za Vas telefon,  OSMO MOBILE 2

17,990 din.

Podelite svoju priču

DJI Osmo Mobile 2 je jednoručni smartphone gimbal napravljen da biste na najbolji način ispričali svoju priču. Bez obzira na vašu strast, destinaciju, kad god se osećate inspirisano sa ovim gimbalom uhvatićete vaše trenutke u stilu filmova i sa izuzetnom lakoćom. Lagan dizajn, inteligentne funkcije, dugotrajna baterija su samo jedne od karakteristika novog DJI Osmo Mobile 2 gimbala.

Stabilni i glatki pokreti

DJI Osmo Mobile 2 je idealan za snimanje u pokretu. Samo izaberite ono što želite da bude u fokusu i ActiveTrack funkcija će to uraditi za vas uz pomoć senzora i motora koji će obezbediti stabilnost vašeg snimka. Da li su u pitanju male vibracije od skejtborda ili nešto jače vibracije i nestabilnost od skakanja, ovaj gimbal će ostati stabilan.

Otkrijte veću sliku sveta uz pomoć Panorama funkcije

Svakodnevne avanture nam omogućavaju da naiđemo na predivne pejzaže i zadivljujuću arhitekturu. Proživite te momente ponovo kroz HD Panorame. Osmo Mobile 2 se automatski pomera da bi napravio više fotografije koje zatim spaja u jednu besprekornu fotografiju. Takođe možete postaviti vaš telefon u Landscape ili Portrait mod, što vam daje idealne mogućnosti za svaku sliku.

Lagan i prenosiv

Sada vašu priču možete poneti svuda. Osmo Mobile 2 je napravljen od jakog kompozitnog materijala i masa ovog uređaja je 485g što je perfektno za svakodnevno korišćenje. Takođe modifikovan dizajn sada podržava kompaktnije sklapanje zbog lakše prenosivosti.

 

GENERALNE KARAKTERISTIKE

Dimenzije: 295×113×72 mm

Masa: 485g

Model: OM170


GIMBAL

Potrošnja: 1.2 W

Opseg kontrole: Pan: ±160° Tilt:±155° (landscape orijentaticja)

Mehanički opseg: Pan:±170° Roll:-90° to +70° Tilt:±170°

Maksimalna brzina kontrole: 120°/s

Širina kompatiblnih telefona: 58.6 – 85 mm


BATERIJA

Tip: 18650 LiPo

Kapacitet: 2600 mAh

Energija: 18 Wh

Voltaža: 7.2 V

Temperatura punjenja: 5 – 40°C

Radna temperatura: 0 – 40°C

Vreme rada: 15 sati

Vreme punjenja: 2 sati


WIRELESS

Model: Bluetooth Low Energy 4.0

Uputstvo na srpskom za DJI Osmo Mobile 2

Preuzmi>>