DJI-Mavic-2-Pro

DJI Mavic 2 PRO

Najnoviji i najmoćniji dron iz Mavic porodice.

181,990 din.

DJI Mavic 2 Pro sa fantastičnom Hasselblad Camera

Hasselblad kamere, proizvedene u Švedskoj su među najkvalitetnijim u svetu. Proizvode se od 1941. godine. Hasselblad kamere pomeraju granice, počevši od prvod leta na mesec. A sada, DJI Mavic 2 PRO…

Nakon dvogodišnjih istraživanja i zajedničkog rada, sa kompanijom Hasselblad, Mavic stiže sa sasvim novom kamerom – Hasselblad L1D-20c. Kamera koju karakteriše jedinstvena Natural Colour Solution (HNCS) tehnologija koja će Va omogućiti da fotografišete u 20 mpx, a da pored toga dobijete i fascinantan dijapazon boja.

 

 

CMOS Senzor veličine 1 inč

Sasvim novi, fantastični CMOS senzor veličine 1 in, četiri puta efektniji od prethodnika – Mavic Pro. Veći senzor znači, između ostalog i bolje low light fotografije, veći ISO opseg, sa maksimumom od 3 200 do 12 800.

 

10-bit Dlog-M Profil Boja

DJI Mavic 2 Pro Vam pruža mogućnost da snimate u 10-bitnom Dlog-M profilu boja, te sada imate veći dinamički opseg boja, pa samim tim imate šire mogućnosti za color korekciju. Sistem beleži di 1 000 000 000 boja (poredeći sa 16 miliona boja iz tradicionalnog 8-obitnog color sistema) kao i više „in-depth“ detalja. Sada možete da snimate i slikate široki spektar boja u svitanje ili suton, pritom ostavljajući dosta prostora za postprodukciju.

 

HDR Video

Sa 4K 10-obitnom HDR podrškom, snimci sa Mavic 2 Pro se mogu prikazivati na 4K TV uređajima sa HLG. Na ekranu ćete videti realne i precizne nijanse boja. Svetlo je svetlije, tamno je tamnije; kontrasti će Vam pružiti neodovljive HDR snimke.

 

Podesiva blenda

Podesiva blenda koja ima raspon od f/2.8 – f/11 Vam garantuje da ćete imati kvalitetan video nsimak ili fotografiju, bilo u tamnom ili svetlom okruženju. Kada snimate u uslovima slabog osvetljenja, podesite blendu na f/2.8 kako bi više svetla došlo do senzora i kako bi slika bila svetlija i čistija. Kada ste u uslovima jakog osvetljenja, podesite blendu na f/11, na sporiji shutter speed da bi Vaši snimci bili glatki.

 

 

 

Iporuka se očekuje do prve polovine septembra.