MANHATTAN Education

MANHATTAN Education 

MANHATTAN je za svoje klijente obezbedio razne edukativne programe – MANHATTAN Education. Naši edukativni programi su namenjeni svima koji žele da nauče ili usavrše svoje znanje.

U našem MANHATTAN Education programu su:

  • Obuka upravljanja dronovima –  Vršimo obuku upravljanja dronom za sve DJI dronove i GoPro Karma. Obuka je namenjena onima koji već poseduju ili nameravaju da kupe sebi dron.
  • Obuka za rukovanje GoPro kamerama –  Obuka upravljanja GoPro kamerama je namenjena onima koji se nikada nisu susreli sa GoPro kamerama, kao i onima koji žele da usavrše svoje znanje i spoznaju nove mogućosti svojih GoPro kamera.
  • Obuka za rad na Mac uređajima – Bilo da koristite iMac, Macbook, Macbook Pro, Macbook Air, Mac Mini; dakle bilo koji računar koji koristi Mac OS, mi Vas možemo obučiti i omogućiti Vam da Vi vladate svojim računarom.
  • Obuka za rad na iOS (iPhone) i Android operativnim sistemima –  Bilo da ste novi korisnik pomenutih operativnih sistema ili jošuvek niste savladali korišćenje svog telefona, mi Vam na tom putu možemo pomoći.
  • Obuka za rad u Adobe Premiere Pro ( ? ) – Bilo da želite da se bavite video montažom amaterski ili profesionalno, Adobe Premiere Pro je odličan izbor. Ovaj program Vam pruža obe opcije, kako amatersku montažu, tako i profesionalnu montažu poput montaže filmova, muzičkih spotova, raznih promo snimaka, reklama, pa sve do VR snimaka.
  • Obuka za rad u Adobe After Effects ( ? ) – Adobe After Effects je program koji je namenjen i video montaži, ali najpre video efektima. Velika većina onih filmskih efekata koje viđate u filmovima poput eksplozija, magičnih sila, let raznih neletećih objekata, lažne lokacije i sve drugo. Dakle Adobe After Effect je jedan sveobuhvatni program koji će Vam omogućiti apsolutno svaku vrstu obrade audio video materijala.
  • Obuka za rad u Adobe Photoshop ( ? ) – Adobe Photoshop je veoma poznat i cenjen kako u svetu tako i kod nas. Namenjen je profesionalnoj obradi fotografija, ali je prilagođen i amaterima koji žele da obrade svoje fotografije. U ovom programu možete obraditi fotografiju, uraditi korekciju boja, dodati efekte, očistiti kožu, ukloniti osobe ili predmete sa fotografija i šta god da imate na umu. Sve što poželite da uradite sa svojom fotografijom, u Adobe Photoshop možete to i uraditi.
  • Obuka za rad u Final Fut Pro ( ? ) – Final Cut je program koji je u najvišem rangu kada je u pitanju video animacija. Bilo da Vam treba montaža ličnih snimaka, bilo da Vam treba obrada snimaka u profesionalne svrhe, Final Cut je odlično rešenje.
  • Obuka za rad u WordPress Web Platformi ( ? ) – WordPress platforma je već nekoliko godina najtraženija platforma za dizajniranje i upravljanje web stranicama. Ono što je prednost WordPress platforme je to što Vam je sve na dohvat ruke, nije Vam potrebno znanje sa algoritmima i kodovima. I ako je WordPress prvobito bio namenjen vlasnicima raznih blogova, internet magazina isl. danas je WordPress dostigao lidersku poziciju za sve vrste sajtova, od početne zamisli – blogova pa sve do velikih internet prodavnica.  Poznavanjem rada u WordPress-u, sami sebi dajete priliku da napravite, postavite i uređujete svoj sajt, bez angažmana treće strane.
  • Obuka za rad na poluprofesionalnim i profesionalnim fotoaparatima – Danas je dobar fotoaparat istovremeno i kamera kojom se snimaju reklame, spotovi, a neretko i filmovi. Ipak, i ako velika većina fotoaparata ima automatski režim rada, on ne može sam da napravi dobru fotografiju ili snimak. Zato je neophodno da imate znanje kako bi ste iskoristili maksimum svog fotoaparata.